Lava VL0557 Sáčky pro suché zrání masa
Speciální sáčky pro dokonalé vyzrání zvěřiny nebo hovězího masa bez nutnosti použití zrací skříně. Sada 4 ks sáčků o velikosti 300x600 mm.
The Dry Aging Bible z vás učiní dokonalé profesionály. Vůbec poprvé na světě byly všechny důležité aspekty metody suchého zrání shrnuty do jedné publikace. V „Bibli suchého zrání“ najdete vyčerpávající informace, odborné znalosti, návody a překvapivé inspirace. Na více než 330 stranách se dozvíte vše o metodě suchého zrání a rafinaci masa, drůbeže, šunky, uzenin, sýrů a dokonce i ryb v chladničce DRY AGER®.
Tato kniha vysvětluje historii a současné trendy suchého zrání do posledního detailu, včetně těch vědeckých. S úžasnými fotografiemi a podrobnými návody ukazuje příklady, jak zušlechtit maso, jak vyrobit světoznámou šunku a salám nebo jak se věnovat rybám a sýrům. Kniha obsahuje kulinářské tipy s recepty od slavných šéfkuchařů. Kniha vás krok za krokem provede celým procesem suchého zrání v teorii i praxi, od výběru správného masa nebo jiného jídla, přes dokonalou přípravu syrového produktu, použití vhodných nástrojů, výběr správného programu suchého zrání až po přípravu rafinovaného produktu s lahodnými kuchařskými recepty.
Vybíráme z obsahu:
Specifikace:
Upozornění:
Většina informací z této knihy se vztahuje k zařízení Dry Ager nové generace Premium S.
Hodnotilo 0 uživatelů
Speciální sáčky pro dokonalé vyzrání zvěřiny nebo hovězího masa bez nutnosti použití zrací skříně. Sada 4 ks sáčků o velikosti 300x600 mm.
Jednorázové rukavice ideální pro zpracování úlovku i masa. Dokonalá ochrana proti zoonózám, které způsobují přenos infekce ze zvířete na člověka.
Praktická zástěra z odolné kůže vhodná pro zpracování zvěřiny i grilování s přáteli.
Extra odolná zástěra ze 100% vinylu chránící oděv před znečištěním nejen při zpracování úlovku
Odolné řezací prkénko německé kvality pro hygienické zpracování masa a potravin. Vhodné do myčky.